x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un câine și-a împușcat stăpânul. Pare începutul unui banc, dar nu este

Un câine și-a împușcat stăpânul. Pare începutul unui banc, dar nu este

11 Mai 2018   •   21:25
Un câine și-a împușcat stăpânul. Pare începutul unui banc, dar nu este

Un american din Iowa a fost împuşcat în picior de propriul său câine care a declanşat întâmplător trăgaciul unui pistol, informează vineri The Independent şi AFP. 

Richard Remme, în vârstă de 51 de ani, din Fort Dodge, a declarat poliţiei că se juca pe canapea cu patrupedul său, Balew, pe care îl împingea din poală, iar acesta sărea înapoi. În timpul unei sărituri, câinele, o corcitură între rasele pitbull şi labrador, a dezactivat accidental siguranţa pistolului şi apoi a călcat pe trăgaci. 

Arma s-a declanşat, iar glonţul l-a atins pe Remme în picior. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la spital şi a fost externat în aceeaşi zi. 

'Stăteam pe canapea cu câinele şi ne jucam. Eu îl împingeam, iar el sărea înapoi la mine în poală'', a povestit Remme pentru The Messenger. 

'Se pare că la un moment dat a atins siguranţa, iar apoi când a sărit înapoi, una dintre labele lui a ajuns în declanşator. Câinele meu m-a împuşcat!', a spus bărbatul. 

'M-am uitat în jur să văd unde s-a dus (glonţul) şi am realizat că a ajuns în piciorul meu. Atunci am sunat la 911', a povestit Remme. 

Bărbatul a adăugat că Balew s-a comportat ca un ''mare laş'' şi s-a aşezat lângă el şi a plâns pentru că a crezut că a făcut ceva rău. 

"N-am auzit niciodată aşa ceva", a declarat pentru The Messenger Roger Porter, şeful poliţiei din Fort Dodge.AGERPRES

×