x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un nou atac armat în SUA. Patru morți și șase răniți, în California

Un nou atac armat în SUA. Patru morți și șase răniți, în California

18 Noi 2019   •   09:51
Un nou atac armat în SUA. Patru morți și șase răniți, în California

Patru bărbaţi tineri au fost ucişi şi alte şase persoane au fost rănite duminică seară într-un "atac armat în masă" care a avut loc într-o reşedinţă din oraşul Fresno, în statul american California, a anunţat poliţia, potrivit AFP.

Conform primelor elemente ale anchetei disponibile, unul sau mai mulţi suspecţi au intrat într-o reşedinţă unde se adunaseră circa 35 de persoane, între care şi copii, pentru a urmări un meci de fotbal în cadrul "unei reuniuni de familie", a explicat presei Michael Reid, responsabil al poliţiei din Fresno.

Atacatorul sau atacatorii "au deschis apoi focul în curtea din spate, unde se aflau majoritatea persoanelor, împuşcând zece dintre ele", a adăugat el.

Trei persoane au murit la faţa locului, "toate fiind bărbaţi cu trăsături asiatice, cu vârste între 25 şi 30 de ani", iar o a patra, transportată în stare critică la spital, a murit din cauza rănilor.

Alte şase persoane au fost rănite, fără ca viaţa să le fie în pericol, a subliniat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Autorul sau autorii atacului, încă neidentificaţi, au fugit, iar poliţiştii încearcă să le dea de urmă analizând imaginile camerelor de supraveghere şi interogând numeroşi vecini care au dat semnalul de alarmă auzind focurile de armă, duminică, în jurul orei locale 18.00 (luni, ora 02.00 GMT).

AGERPRES

×
Subiecte în articol: atac armat sua california