x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un şofer a avariat şapte autoturisme parcate şi şase stâlpi de pe stradă

Un şofer a avariat şapte autoturisme parcate şi şase stâlpi de pe stradă

08 Ian 2016   •   11:38
Un şofer a avariat şapte autoturisme parcate şi şase stâlpi de pe stradă

Poliţiştii tulceni au întocmit dosar penal unui tânăr aflat la volan sub influenţa alcoolului, care, în noaptea de joi spre vineri, a avariat şapte autoturisme şi şase stâlpi reflectorizanţi.

Potrivit unui comunicat de presă remis vineri de Inspectoratul de Poliţie al Judeţean (IPJ) Tulcea, tânărul, în vârstă de 32 ani, conducea autoturismul pe strada Gării din municipiu, unde a avariat uşor şase autoturisme parcate regulamentar.

'Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea pe strada Isaccei unde a pătruns cu autoturismul pe trotuar şi a avariat şase stâlpi reflectorizanţi. Ulterior, a acroşat şi un autoturism care se afla parcat pe stradă', se arată în comunicatul IPJ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, inspectorul principal Dorin Visterneanu, a declarat pentru AGERPRES că poliţiştii l-au oprit pe tânărul aflat singur în maşină, acesta spunându-le că dorea să facă turul oraşului.

'Toţi proprietarii de maşini şi administratorul drumului public pe care se aflau montaţi stâlpii reflectorizanţi au depus plângere la IPJ', a menţionat reprezentantul IPJ.

Conform comunicatului IPJ, tânărul avea o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma evenimentului i s-a întocmit dosar penal.

×