x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un şofer chinez a lovit un copil, după care l-a călcat încă o dată pentru a fi sigur că a murit!

Un şofer chinez a lovit un copil, după care l-a călcat încă o dată pentru a fi sigur că a murit!

25 Oct 2011   •   14:58
Un şofer chinez a lovit un copil, după care l-a călcat încă o dată pentru a fi sigur că a murit!

Cu o saptamana in urma, o fetita de doi ani din China era lovita de doua masini, iar 18 martori treceau nepasatori pe langa victima nevinovata, care, grav ranita, avea sa piarda lupta cu viata cateva zile mai tarziu.

Citeste si Fetita de doi ani lasata de pietoni impasibili sa fie calcata de masini (VIDEO SOCANT)

Un incident similar s-a produs zilele trecute, in vestul Chinei, cand soferul unei basculante a lovit un baietel de cinci ani care se intorcea de la scoala. Pentru a fi sigur ca victima nu mai traieste, criminalul a mai trecut o data cu mastodontul peste copil, varianta fiind confirmata de un martor ocular, care a descris manevrele soferului ucigas.

Ziaristii de la Daily Mail au si o explicatie pentru aceste situatii, ucigasii de la volan preferand sa negocieze direct cu familiile victimelor cuantumul despagubirilor, mult mai mici decat nota de plata pe care ar trebui sa o achite pentru spitalizare intr-o tara in care cei 1,3 miliarde de locuitori nu beneficiaza de asistenta medicala gratuita, costurile serviciilor medicale in China fiind considerate extrem de piperate.

×
Subiecte în articol: China victime şofer accidente