x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Unul dintre agenţii de poliţie răniţi în atacul de la Capitoliu a murit

Unul dintre agenţii de poliţie răniţi în atacul de la Capitoliu a murit

02 Apr 2021   •   22:34
 Unul dintre agenţii de poliţie răniţi în atacul de la Capitoliu a murit

Unul dintre cei doi agenţi de poliţie răniţi în atacul produs vineri după-amiază la Capitoliu a murit la spital, anunţă autorităţile americane, conform CNN.

Unul dintre agenţi a decedat în urma rănilor suferite, a declarat Yogananda D. Pittman, directorul interimar al Poliţiei Capitoliului. Un alt agent de poliţie rămâne spitalizat în urma incidentului

Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, a ordonat coborârea în bernă a steagurilor SUA amplasate la Capitoliu, în memoria agentului de poliţie ucis în atac.

"Atacul nu pare a avea legătură cu terorismul. Dar, în mod evident, vom continua să investigăm pentru a afla dacă există vreo legătură", a declarat Robert Contee, directorul interimar al Poliţiei din Washington D.C.

Un individ a lovit cu un autoturism, vineri după-amiază, doi agenţi de poliţie, la un punct de control situat în apropierea Capitoliului. Autorul atacului a coborât din vehicul şi a atacat cu un cuţit, înainte de a fi împuşcat. Agresorul a murit în drum spre spital.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: capitoliu