x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Unul dintre fiii lui Jon Bon Jovi, „formă uşoară" de coronavirus

Unul dintre fiii lui Jon Bon Jovi, „formă uşoară" de coronavirus

28 Mar 2020   •   12:30
Unul dintre fiii lui Jon Bon Jovi, „formă uşoară" de coronavirus

Jon Bon Jovi spune că Jacob, fiul său adolescent, suferă de o „formă uşoară" de Covid-19, deşi nu a fost încă testat. Tânărul în vârstă de 17 ani a intrat în carantină, iar simptomele sale sunt uşoare.

Liderul trupei rock Bon Jovi spune că Jacob, fiul său în vârstă de 17 ani, suferă de o formă uşoară de Covid-19 şi, deşi a luat măsuri să intre în carantină, locuind separat de restul familiei - fraţii Stephanie, Jesse şi Romeo şi mama sa, Dorothea -, simptomele sale sunt uşoare.

„Toată familia este împreună, copiii sunt aici cu noi. Suntem aici deja de 15 zile, nu că aş număra. Toată lumea este aici, Jake a avut o formă uşoară, doar simptomele intestinale", a declarat artistul pentru Entertainment Tonight.

Starul a spus că el şi familia sa au luat în serios carantina şi că fiul său a fost consultat de un medic.

Acesta a mai spus că Jacob nu a fost testat pentru coronavirus pentru că s-a dovedit a fi „destul de dificil" să facă rost de un astfel de test. Dar a explicat că nişte tineri pe care i-au avut drept oaspeţi au fost testaţi pozitiv, iar fiul său ar fi luat boala de la aceştia.

Între timp, din carantină, Jon Bon Jovi a anunţat că va compune o piesă împreună cu fanii. Starul a compus primul vers şi refrenul piesei „Do What You Can", care va fi completată de fani. Aceştia sunt invitaţi să publice versurile pe site-ul rockerului american, iar versiunea finală va fi făcută publică în curând.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jon bon jovi coronavirus