x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE Un elicopter a dispărut în zona insulelor Hawaii. Au fost găsite resturile celor șase persoane aflate la bord

UPDATE Un elicopter a dispărut în zona insulelor Hawaii. Au fost găsite resturile celor șase persoane aflate la bord

28 Dec 2019   •   08:55
UPDATE Un elicopter a dispărut în zona insulelor Hawaii. Au fost găsite resturile celor șase persoane aflate la bord
Sursa foto: antena3

Resturile a şase persoane au fost găsite după prăbuşirea unui elicopter pe o insulă din arhipelagul Hawaii, au anunţat vineri autorităţile locale.
Aparatul, care a fost dat dispărut joi, transporta şapte persoane.

Operaţiunile de căutare a eventualilor supravieţuitori au fost suspendate din cauza timpului nefavorabil, dar vor fi reluate sâmbătă.

Elicopterul s-a prăbuşit în parcul natural Koke'e, pe insula Kauai, în nord-vestul arhipelagului, au precizat autorităţile.

Aparatul, la bordul căruia se aflau pilotul şi şase pasageri, între care doi minori, urma să survoleze insula Kauai. Proprietarul elicopterului a anunţat incidentul joi seară, după ce a pierdut orice contact.

O ambarcaţiune şi un elicopter au fost trimise în zonă, dar 'condiţiile meteorologice sunt "dificile'', vizibilitatea fiind redusă şi vântul puternic, potrivit gărzilor de coastă.

 

STIREA INIȚIALĂ Un elicopter de turism, cu şapte persoane la bord, a dispărut joi în largul zonei de coastă a insulelor Hawaii, au anunţat gărzile de coastă americane care au lansat operaţiuni de căutare.

Aparatul, la bordul căruia se aflau pilotul şi şase pasageri, între care doi minori, a decolat şi urma să survoleze insula Kauai, la nord-vest de arhipelag. Proprietarul elicopterului a anunţat incidentul joi seară.

Elicopterul dispărut este echipat cu un aparat de localizare electronică, dar până în prezent nu a fost primit niciun semnal.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: elicopter