x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO Papa Francisc, la prima apariţie publică după operaţie, de la un balcon al spitalului Gemelli din Roma

VIDEO Papa Francisc, la prima apariţie publică după operaţie, de la un balcon al spitalului Gemelli din Roma

11 Iul 2021   •   18:30
VIDEO Papa Francisc, la prima apariţie publică după operaţie, de la un balcon al spitalului Gemelli din Roma

Papa Francisc a apărut în public duminică pentru prima dată de când a fost supus unei intervenţii chirurgicale la colon în urmă cu o săptămână, ieşind la un balcon al spitalului Gemelli din Roma pentru a rosti tradiţionala rugăciune "Angelus" în faţa a sute de credincioşi, informează Reuters şi AFP.

 

"Vă mulţumesc tuturor: v-am simţit apropierea şi sprijinul rugăciunilor voastre. Vă mulţumesc din adâncul inimii!", a adăugat suveranul pontif, aclamat de cele circa 200 de persoane adunate în faţa spitalului.

 

Papa, în vârstă de 84 de ani, a stat la balconul rezervei sale de la etajul al-10-lea al spitalului Gemelli timp de aproximativ 10 minute, citind dintr-un text pregătit, dar adăugând şi numeroase remarci spontane.

A fost prima dată de la alegerea sa ca papă în 2013 - cu excepţia perioadelor în care călătorea - când Francisc nu a citit rugăciunea şi mesajul de duminică de la o fereastră a Palatului Apostolic din Piaţa Sf. Petru. AGERPRES

×
Subiecte în articol: papa francisc