x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Wayne Rooney se consideră victima unei tentative de înscenare

Wayne Rooney se consideră victima unei tentative de înscenare

27 Iul 2021   •   10:00
Wayne Rooney se consideră victima unei tentative de înscenare

Avocații lui Wayne Rooney au contactat luni poliția britanică acuzând că acesta a fost victima unei tentative de înscenare. Imagini devenite virale pe rețelele de socializare, în cursul zilei de duminică, păreau a-l prezeta pe Rooney dormind într-o cameră de hotel, înconjurat de un grup de femei.

Imaginile cu managerul lui Derby au devenit virale pe rețelele de socializare duminică, acestea indicând faptul că fostul jucător al lui Manchester United și al Angliei a dormit într-o cameră de hotel din Manchester, înconjurat de un grup de femei, fără a exista vreo sugestie că Rooney ar fi acționat în mod nepotrivit sau chiar că ar fi fost conștient de ceea ce se întâmpla în jurul său.

Persoane apropiate lui Rooney au confirmat pentru Sky Sports News că problema a fost acum predată Poliției din Greater Manchester, care încă nu a comentat.

Rooney este pe cale să înceapă primul său sezon complet ca antrenor la conducerea echipei Derby, după ce a reușit la limită să mențină gruparea în Championship în sezonul trecut, după ce a preluat funcția de la Phillip Cocu.

Rooney a avertizat conducerea clubului că nu va putea alinia o echipă performantă dacă clubul nu va aduce un număr semnificativ de jucători.

Derby are în prezent sub contract doar nouă jucători seniori, dintre care doi sunt portari.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: wayne rooney