x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie 10 percheziții pentru comercializarea de măști de protecție contrafăcute

10 percheziții pentru comercializarea de măști de protecție contrafăcute

15 Feb 2021   •   10:00
10 percheziții pentru comercializarea de măști de protecție contrafăcute

Mai multe percheziții au loc în București, Brașov, Bihor, Timiș și Mramureș pentru vânzarea de măști de protecție contrafăcute, destinate evitării contactării infecției cu COVID-19. 

"Faptele au legătură cu activitatea de comercializare către o unitate spitalicească desemnată drept spital faza I pentru asistenţa pacienţilor testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de măşti de protecţie ce poartă o marcă înregistrată cunoscută la nivel mondial, produse cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute", transmite Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Au fost emise 6 mandate pentru audirerea persoanelor suspecte.

Acţiunea este înreprinsă de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică. La aceasta mai participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică, dar şi lucrători din inspectoratele judeţene de poliţie Bihor, Braşov, Maramureş şi Timiş.

×