x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Anchetă la Penitenciarul Bucureşti-Rahova după acordare unei permisii de o zi lui Liviu Dragnea

Anchetă la Penitenciarul Bucureşti-Rahova după acordare unei permisii de o zi lui Liviu Dragnea

02 Noi 2019   •   17:30
Anchetă la Penitenciarul Bucureşti-Rahova după acordare unei permisii de o zi lui Liviu Dragnea
Sursa foto: DIANA OROS

Directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a dispus efectuarea în regim de urgenţă a unor verificări la Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la solicitarea ministrului Justiţiei, privind modalitatea de acordare a unei permisiuni de ieşire.


"Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public cu privire la modalitatea de acordare a unei recompense cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, la solicitarea ministrului Justiţiei, Ana Birchall, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus efectuarea în regim de urgenţă a verificărilor care se impun la Penitenciarul Bucureşti-Rahova. Ministrul Justiţiei va fi informat privind rezultatele verificărilor şi a măsurilor legale care se impun", informează ANP, prin intermediul unui comunicat.

Potrivit presei, fostul lider social democrat Liviu Dragnea ar fi fost eliberat din închisoare joi, pentru o zi, ca urmare a unei decizii a conducerii Penitenciarului Rahova, iar a doua zi s-a întors în detenţie. Ulterior, decizia a fost contestată, în spaţiul public fiind semnalat faptul că, potrivit unei hotărâri de Guvern, Liviu Dragnea nu ar fi avut dreptul la permisie, deoarece este cercetat şi în alte dosare şi nu are voie să ia legătura cu alţi inculpaţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ana birchall