x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanța

Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanța

21 Feb 2020   •   15:45
Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanța
Sursa foto: ISU Constanta

Fostul prefect al judeţului Constanţa, Ioan Albu, care a condus beat şi a ucis un om, duminică seară, va fi plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, scrie Antena3.

Magistrații au luat această decizie după ce Ioan Albu, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, pe DN3. 

Accidentul s-a soldat cu moartea celuilalt șofer și rănirea a două persoane.

Ulterior, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că şoferul care a pătruns pe contrasens avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin şi, ajungând la kilometrul 230+400 metri, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului al celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani", au transmis reprezentanţii IPJ.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", pentru scoaterea unui bărbat dintre fiarele contorsionate ale uneia dintre maşini a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

×
Subiecte în articol: Ioan Albu