x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Au vrut să răzbune moartea lui Emi Pian, dar au fost reținuți de Poliție

Au vrut să răzbune moartea lui Emi Pian, dar au fost reținuți de Poliție

12 Aug 2020   •   17:47
Au vrut să răzbune moartea lui Emi Pian, dar au fost reținuți de Poliție
Sursa foto: Captura Antena 3

Grațian și Ciprian Duduianu au fost reținuți pentru că au dorit să îl ucidă pe criminalul interlopului Emi Pian. Alături de cei doi frați a mai fost reținută și o rudă a fostului lider al clanului Duduianu, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea - n.red.) cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, conform Parchetului Capitalei.

Cei trei suspecți au fost reținuți și urmează să fie duși la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistraților Tribunalului București.

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Emi Pian