x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Avocații lui Mario Iorgulescu cer ca dosarul accidentului mortal provocat de acesta să fie ținut secret

Avocații lui Mario Iorgulescu cer ca dosarul accidentului mortal provocat de acesta să fie ținut secret

03 Dec 2019   •   10:13
Avocații lui Mario Iorgulescu cer ca dosarul accidentului mortal provocat de acesta să fie ținut secret

Scandal uriaş în dosarul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu dupa ce s-a urcat baut si drogat la volan. Avocaţii cer procurorilor tăcere totală în acest caz după ce mai multe informaţii scandaloase au ajuns in presă. Între timp, anchetatorii nu au reuşit încă sa-l audieze pe fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal deşi surse din anchetă spun că acesta se simte bine si poate vorbi, scrie Antena 3.

E o solicitare șoc din partea apărătorilor lui Mario Iorgulescu, care se îndreaptă direct către procurorul de caz pentru că familia dar și avocatul e foarte deranjat că în presă au apărut informații despre Mario.

Familia, prin intermediul avocaților, a interzis procurorului să furnizeze orice fel de infomație în spațiul public. Mari Iorgulescu nu a fost încă anchetat. Se simte mai bine și nu se exclude varianta ca băiatul să vină în România să dea declarații.

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu