x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Daniel Chițoiu, la audieri în dosarul accidentului

Daniel Chițoiu, la audieri în dosarul accidentului

09 Ian 2020   •   08:43
Daniel Chițoiu, la audieri în dosarul accidentului
Sursa foto: Antena3

Este ziua decisivă pentru Daniel Chiţoiu! Fostul ministru al Economiei a fost citat joi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pentru audieri în cazul accidentului rutier în care doi oameni şi-au pierdut viaţa, transmite Antena 3

Până acum Daniel Chiţoiu, nu a fost audiat în dosarul de ucidere din culpă.

Dosarul privind accidentul rutier provocat de fostul ministru Daniel Chițoiu și soldat cu decesul a două persoane a fost preluat de Parchetul Tribunalului Argeş, a anunțat luni Parchetul General. 

Instituția precizează că este începută urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă și că decizia de preluare a dosarului "are în vedere intensa reflectare în mass-media" a acestui caz și "calitatea de membru în organele de conducere ale unei formaţiuni politice a unuia din șoferii implicaţi în accident". 

Potrivit Parchetului General, în 30 decembrie conducerea Parchetului Tribunalului Argeş a dispus preluarea dosarului în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în legătură cu accidentul care a avut loc în 26 edecembrie, în jurul orei 12:10, pe DN7, în apropierea localităţii Zamfireşti, județul Argeş. 

 

×
Subiecte în articol: daniel chitoiu