x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Decizie definitivă: Lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la sănătate și dreptul la apărare

Decizie definitivă: Lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la sănătate și dreptul la apărare

17 Mai 2021   •   09:47
Decizie definitivă: Lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la sănătate și dreptul la apărare

Potrivit Antena 3, lui Liviu Dragnea i-a fost încălcat dreptul la sănătate. Conform judecătorilor, liderului PSD până în 2019 i-au fost încălcate drepturile la sănătate și apărare. Decizia a fost dată de magistrații Judecătoriei Sectorului 5, iar aceasta este definitivă.

„Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de Penitenciarul Rahova , împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova. Întrucât contestaţia a fost formulată de către o instituţie a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17.05.2021”, este minuta publicată de Judecătoria Sector 5.

Liviu Dragnea rămâne în spatele gratiilor, dar miercuri, pe 19 mai, acesta va veni în fața judecătorilor cu o contestație împotriva respingerii cererii de liberare condiționată.

La finalul lunii aprilie, magistrații Judecătoriei din Sectorul 5 au motivat respingerea eliberării lui Liviu Dragnea.

Astfel, conform informațiilor furnizate de aceștia, Liviu Dragnea „nu a dat dovadă de un comportament exemplar“, a primit 8 recompense, foarte puține pentru a putea fi eliberat. De asemenea, judecătoarea face referire și la o sentință anterioară a lui Liviu Dragnea și spune că vorbim de „un concurs de două sancțiuni“. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea