x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dinastia PRUNĂ: Încă un pas pe cracă pentru fratele Mihai!

Dinastia PRUNĂ: Încă un pas pe cracă pentru fratele Mihai!

de Dan Constantin    |    26 Mai 2020   •   20:37
Dinastia PRUNĂ: Încă un pas pe cracă pentru fratele Mihai!
„Fratelli Prună”  merg mână în mână spre vârful sistemului. Raluca Prună după prestația de „excepție” pe care a avut-o în guvernul tehnocrat în care s-a afirmat cu minciuni plasate la CEDO despre investiții fantomă de 1 miliard de euro în infrastructura sistemului penitenciar, s-a întors la Bruxelles. Postul în care funcționează este de Head of Unit în directoratul General pentru stabilitate financiară, servicii financiare și piața de capital a UE. Raluca Prună figurează în schema stufoasă a birocrației în indicativul FISMA.DDG.D2.

 Nici fratele lăsat să se dezvolte la București nu stă pe loc. În urmă cu câțiva ani s-a afirmat ca procuror de caz la incendiul de la Bamboo, caz lăsat să se piardă în uitare. Era atunci, în 2017, procuror la Tribunalul București, de unde fusese promovat de la procuratura de sector, unde era îndrumat de „lumina Cristian Ban”. A făcut un salt la Parchetul General de unde a trebuit să plece la Curtea de Apel , pentru că nu avea condiții de vechime. Funcție prea mică pentru nivelul  familiei Prună. În consecință, a fost găsită calea de promovare rapidă a fratelui pus în umbră și de partenera de viață- procuroarea Maria Magdalena Militaru, NUMITĂ PROCUROR GENERAL ADJUNCT LA PARCHETUL de pe lângă ÎCCJ.

În ședința din 26 mai 2020 a Secției procurori a CSM,  a fost dată decizia  prin care PRUNĂ MIHAI este delegat în FUNCȚIA DE PROCUROR ȘEF ADJUNCT al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadru DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE, de la data de 1.06 2020. Șef secție la CSM este....BAN Cristian. 

BRAVA, FRATE!

×
Subiecte în articol: raluca pruna