x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dosarul accidentului rutier în care a fost implicat Lucian Bode a fost trimis la Parchetul Militar

Dosarul accidentului rutier în care a fost implicat Lucian Bode a fost trimis la Parchetul Militar

03 Sep 2020   •   13:42
Dosarul accidentului rutier în care a fost implicat Lucian Bode a fost trimis la Parchetul Militar
Sursa foto: gov.ro

Dosarul penal al accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar București.

Motivul declinării competenței îl reprezintă faptul că șoferul care conducea mașina în care se afla demnitarul este angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază.

Autovehiculul a fost implicat, duminică, într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganul, din judeţul Argeş.

Din primele cercetări reiese că autoturismul în care se afla ministrul a intrat pe contrasens şi a lovit un alt vehicul care circula regulamentar.

Conform unor imagini filmate de un motociclist aflat în trafic, maşina în care se afla Bode, având semnalele acustice şi luminoase pornite, a intrat pe contrasens şi a depăşit o coloană de maşini, cu toate că era interzis, fiind linie continuă. La scurt timp, maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, şi s-a oprit într-un gard.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că ministrul nu ar trebui să demisioneze în urma accidentului și a precizat că nu poate fi comparat cazul lui Gabriel Oprea cu cel al lui Lucian Bode, având în vedere că acesta din urmă nu a folosit coloana oficială.

×
Subiecte în articol: lucian bode tmb piteşti