x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dosarul lui Darius Vâlcov, o nouă amânare

Dosarul lui Darius Vâlcov, o nouă amânare

29 Iun 2020   •   19:00
Dosarul lui Darius Vâlcov, o nouă amânare

Judecătorii Tribunalului Gorj au amânat, luni, pronunţarea soluţiei în dosarul în care fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, este acuzat de instigare la dare şi luare de mită. Sentinţa a fost amânată pentru 13 iulie, transmite corespondentul Mediafax.

Luni au avut loc dezbaterile în dosarul fostului ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, la Tribunalul Gorj. La final, instanţa a amânat pronunţarea. „Stabileşte termen pentru pronunţare, având în vedere cererile formulate de apărătorii inculpaţilor Dogaru Mircea şi Vâlcov Darius Bogdan, pentru depunerea de concluzii scrise la 13.07.2020, orele 12 00. Cu apel odată cu fondul”, au decis judecătorii de la Tribunalul Gorj.

Vâlcov a rămas fără unul dintre cei trei avocaţi, înainte de dezbateri. Soţia lui Toni Greblă a decis să nu îl mai reprezinte. Mihaela Greblă a reziliat contractul cu clientul său, după aproximativ un an, din cauza neînţelegerilor cu ceilalţi doi avocaţi, care ar fi cerut de mai multe ori amânarea cauzei.

La termenul de luni s-a prezentat în fața instanței și Darius Vâlcov, însă acesta nu a făcut declarații presei.

Fostul ministru este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, procurorii având informaţii că Vâlcov ar fi mituit un funcţionar din cadrul Oficiului de Cadastru. În acelaşi dosar sunt trimise în judecată alte trei persoane.

 

×
Subiecte în articol: darius valcov