x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Florinel Coman are dosar penal! Vedeta lui Becali a fost prinsă la volan fără carnet, cu 165 km pe oră

Florinel Coman are dosar penal! Vedeta lui Becali a fost prinsă la volan fără carnet, cu 165 km pe oră

22 Feb 2021   •   20:46
Florinel Coman are dosar penal! Vedeta lui Becali a fost prinsă la volan fără carnet, cu 165 km pe oră
Sursa foto: Hepta

Vedeta de la FCSB Florinel Coman a intrat într-un con de umbră la echipa patronată de Gigi Becali. Coman nu a mai înscris de luni bune, iar prestaţiile din campionat i-au ruinat şansele unui transfer în această iarnă. Dacă pe teren nu mai iese în evidenţă, în afara lui s-a dat în petec. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal după păţania de astăzi.

Forinel Coman a fost prins de un echipaj de la Rutieră gonind ca la curse pe Autostrada Soarelui. El a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 165 de km pe oră. Jucătorul era la volanul bolidului său, iar radarul l-a surprins la kilometrul 75, spre Bucureşti.

Când i-au cerut actele, fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit aproape trei milioane de euro la ora transferului de la FC Viitorul, a prezentat un document fără valoare, un fel de document internaţional. La verificări, poliţiştii au constatat că fotbalistul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de condus.

Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a avea permis de conducere.

Potrivit codului penal, "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la cinci ani"

Jucătorul pe care Gigi Becali visează să obţină cel puţin 15 milioane de euro dintr-un viitor transfer în străinătate are un sezon sub aşteptări la FCSB. Mijlocaşul lateral s-a accidentat grav în debutul sezonului, la meciul jucat de FCSB cu Backa Topola, în turul doi preliminar al Europa League, şi de atunci a jucat modest, marcând un singur gol în acest sezon, în Liga I.

Sursa: Antena3

×
Subiecte în articol: Florinel Coman