x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Gheorghe Dincă și complicele său rămân în arest. Tribunalul Olt a menţinut măsura arestării preventive

Gheorghe Dincă și complicele său rămân în arest. Tribunalul Olt a menţinut măsura arestării preventive

07 Feb 2020   •   12:28
Gheorghe Dincă și complicele său rămân în arest. Tribunalul Olt a menţinut măsura arestării preventive
Sursa foto: Observator.tv

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv, după ce Tribunalul Olt a dispus vineri menţinerea acestei măsuri preventive faţă de cei doi inculpaţi.


Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au fost prezentaţi vineri dimineaţa în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt, unde cei doi au avut termen privind verificarea legalităţii măsurilor preventive.

Măsura dispusă de instanţă poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care ar urma să judece pe fond dosarul cauzei, însă familia Măceşanu a solicitat strămutarea dosarului, cererea în cauză urmând a fi analizată la Curtea de Apel Craiova pe 18 februarie.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: gheorghe dincă