x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie ÎPS Teodosie rămâne sub control judiciar

ÎPS Teodosie rămâne sub control judiciar

12 Sep 2017   •   11:37
ÎPS Teodosie rămâne sub control judiciar
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Curtea de Apel Constanța a respins solicitarea revocării măsurii controlului judiciar, formulată de avocatul arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie.

Măsura a fost instituită în dosarul Nazarcea, în care este acuzat, alături de alte persoane, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

"Respinge cererea de revocare a măsurii preventive; În baza art. 348 Cod procedură penală rap. la art.207 alin. 2 și 4 Cod procedură penală, Menține măsura preventivă a controlului judiciar dispusă față de inculpatul Petrescu Teodosie, pe o perioadă de până la 60 de zile, cu începere de la data de 12.09.2017. Conform art. 400 alin. 3 Cod procedură penală, minuta s-a întocmit în 2 ex. Conf. art. 205 alin.1 Cod procedură penală, Cu contestație în 48 de ore de la comunicarea copiei minutei. Pronunțată în ședință publică, azi 12.09.2017", se arată în motivarea instanței.

Sursa: reporterntv.ro

 

×