x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Laura Codruța Kovesi: Ministerul de Interne să răspundă cum a scăpat Sebastian Ghiță de filaj

Laura Codruța Kovesi: Ministerul de Interne să răspundă cum a scăpat Sebastian Ghiță de filaj

09 Ian 2017   •   14:20
Laura Codruța Kovesi: Ministerul de Interne să răspundă cum a scăpat Sebastian Ghiță de filaj

Laura Codruța Kovesi a afirmat, luni, la Ministerul Justiției, că nu dorește să comenteze atacurile unui inculpat fugar, făcând referire la cele mai recente dezvăluiri ale fostului deputat Sebastian Ghiță.

”Să lăsăm lucrurile ridicole, gen cucuvele mov. Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare. O parte dintre ele sunt în instrumentare la DNA, altele sunt deja în curs de judecată. În ceea ce privește atacurile care sunt în ultima perioadă la adresa Ministerului Justiției,  aș vrea să spun că sunt atacuri făcute de inculpați care sunt cercetați sau trimiși în judecată. Sunt făcute datorită faptului că DNA și-a permis să deranjeze inculpații. Doar la sfârșitul anului trecut am făcut peste 14 sesizări la CSM cu privire la afirmațiile denigratoare, ridicole, am sesizat CNA pentru 12 emisiuni și chiar în cursul zilei de azi am reluat dialogul cu CSM”, a spus Laura Codruța Kovesi, la ieșirea din sediul Ministerului Justiției.

Întrebată dacă știe unde se ascunde Sebastian Ghiță și dacă ar fi fugit din țară, Kovesi a declarat că DNA a dispus măsura controlului judiciar și aceea de a nu părăsi țara, iar Ministerul de Interne trebuie acum să răspundă pentru dispariția fostului deputat.

×
Subiecte în articol: laura codruta kovesi