x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie VIDEO. Scandal la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea

VIDEO. Scandal la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea

26 Iul 2021   •   13:44
VIDEO. Scandal la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Scandal înainte de audierea lui Liviu Dragnea, la DNA. Un grup de susținători a intrat în conflict cu mai mulți contestatari ai fostului politician, strânși în fața intrării în sediu. Ei aveau pancarte cu mesaje precum „Opriți hărțuirea nevinovaților” și „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.O femeie a arucat cu ouă și iaurt în doi protestatari „rezist”.

Procurorii DNA l-au informat, luni, pe Liviu Dragnea, că se menține sechestrul în dosarul Teldrum. Fostul lider PSD a spus, la ieșirea din sediul DNA, că trebuia să fie reprezentat doar de avocați, ulterior fiind informat că trebuie să se prezinte personal.

„De asta m-a chemat (să i se aducă la cunoștiință că se menține sechestrul în dosarul Teldrum - n.r.). De obicei astea se dau la avocați. În ziua respectivă chiar le-au spus dimineață că o să le ia avocații și peste două ore au spus că trebuie să vin personal”, a spus Liviu Dragnea la ieșirea de la DNA.

El a afirmat că trebuia să meargă la medic luni, „la niște analize, la 12.00”

În iunie 2020, la trei ani de la demararea anchetei Teldrum, Liviu Dragnea a trecut de la calitatea de suspect la cea de inculpat. În acest dosar, fostul lider al PSD este acuzat de abuz în serviciu și deturnarea unor fonduri europene.

ȘTIRE INIȚIALĂ Liviu Dragnea a fost convocat la DNA, luni, la ora 13.00. Fostul şef PSD ar avea o programare la medic, la aceeaşi oră, spune Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook. Circa 20 de susținători l-au așteptat pe Dragnea la intrarea în sediul DNA.

Codrin Ştefănescu, spune că "autorităţile fac un abuz, dovadă a unor spaime imense”.

„Vreau sā fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuā! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fārā el! Dar sistemul ăsta ticālos şi rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense”, a anunat Codrin Ştefănescu.

Dupa eliberarea conditionata, Liviu Dragnea a fost citat la DNA,  în dosarul Teldrum. Fostul șef PSD  trebuia să își facă RMN-ul chiar la ora la care e așteptat la parchet. 

El a fost eliberat din închisoare pe 15 iulie, după ce a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa sa de închisoare de 3 ani și 6 luni. Decizia de eliberare condiționată a fost luată de Tribunalul Giurgiu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: liviu dragnea dna