x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Liviu Dragnea, în continuare după gratii. Cererea de eliberare condiționată, amânată cu o săptămână

Liviu Dragnea, în continuare după gratii. Cererea de eliberare condiționată, amânată cu o săptămână

19 Mai 2021   •   12:42
Liviu Dragnea, în continuare după gratii. Cererea de eliberare condiționată, amânată cu o săptămână
Sursa foto: DIANA OROS

UPDATE: Tribunalul București a amânat judecarea cererii prin care Liviu Dragnea vrea să fie eliberat din Penitenciarul Rahova. Anterior, instanța inferioară a respins această solicitare. Procesul fostului lider PSD a fost amânat pentru 26 mai, fiind invocat motivul lipsei apărării. Cererea de amânare a fost depusă chiar de el, pentru că avocatul său e în imposibilitatea de a se prezenta la proces. Penitenciarul Rahova trebuie să realizeze, până la 26 mai, un raport actualizat privind zilele câștigate prin muncă.

Știre inițială:Tribunalul Bucureşti va dezbate astăzi cererea depusă de Liviu Dragnea, în care fostul lider PSD solicită să fie eliberat din Penitenciarul Rahova.

La instanţa de fond - Judecătoria Sectorului 5 - Dragnea a primit o decizie nefavorabilă, însă el a făcut contestaţie, care se va judeca la Tribunalul Bucureşti.

Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanța supremă la executarea unei pedepse de 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul Protecția Copilului Teleorman. Acesta a fost încarcerat pe 27 mai 2019.

Pe data de 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de eliberare condiționată din închisoare depusă de Liviu Dragnea. Judecătorii au considerat că aceasta era neîntemeiată.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea