x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ministrul Justiției a votat pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiției

Ministrul Justiției a votat pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiției

28 Mai 2020   •   15:08
Ministrul Justiției a votat pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiției
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu spune că susține proiectul de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiției (SIIJ) și a votat, joi, pentru aviz favorabil, chiar dacă, la final CSM nu a aprobat. Predoiu afirmă că la fel va proceda și data viitoare.

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a susținut, joi, în plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) desființarea SIIJ.

„Voi susține proiectul de desființare a SIIJ. Am votat pentru aviz favorabil, chiar dacă proiectul comportă observații (tehnice). Ele pot fi îndreptate la Parlament. La fel voi proceda și data viitoare”, spune Cătălin Predoiu, pe Facebook.

CSM a avizat, joi, negativ proiectul USR de desfiinţare a Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Procurorii şi judecătorii din CSM au avut păreri împărţite în privinţa utilităţii SIIJ. Votul a fost de 10 „împotrivă”, 8 „pentru” şi unul nul.

Mediafax

×
Subiecte în articol: catalin predoiu