x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Pensii speciale. Magistraţii Tribunalului Alba îşi menţin protestul, prin suspendarea activităţii de judecată

Pensii speciale. Magistraţii Tribunalului Alba îşi menţin protestul, prin suspendarea activităţii de judecată

07 Feb 2020   •   14:55
Pensii speciale. Magistraţii Tribunalului Alba îşi menţin protestul, prin suspendarea activităţii de judecată
Sursa foto: Emmanuel Huybrechts/ flickr.com

Judecătorii Tribunalului Alba au decis vineri, în majoritate, menţinerea protestului prin suspendarea activităţii de judecată pe perioadă nedeterminată, prin amânarea cauzelor, cu excepţia celor urgente, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Magistraţii Tribunalului Alba şi-au suspendat activitatea în data de 22 ianuarie, în semn de protest faţă de eliminarea pensiilor de serviciu.

Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Alba, întrunită vineri, cu majoritatea celor prezenţi, a hotărât menţinerea protestului prin suspendarea activităţii de judecată pe perioadă nedeterminată, prin amânarea cauzelor, cu excepţia cauzelor urgente.

Amintim că Judecătorii Curţii de Apel (CA) Alba Iulia au decis joi suspendarea, începând de luni, a manifestărilor de protest, "din respect faţă de cetăţenii care au cauze pe rol şi profesioniştii care activează în sistemul judiciar", chiar dacă "pe termen scurt nu se prefigurează evoluţii cu privire la cauza care a generat aceste proteste.

"Având în vedere durata manifestărilor de protest, faptul că pe termen scurt nu se prefigurează evoluţii cu privire la cauza care a generat aceste proteste, din respect faţă de cetăţenii care au cauze pe rol şi profesioniştii care activează în sistemul judiciar, judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia au decis reluarea activităţii normale de judecată începând cu data de luni 10.02.2020", se menţionează într-un comunicat transmis AGERPRES de către instanţă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: pensii speciale tribunalul alba protest