x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Polițistul din Potcoava, care a bătut o femeie, este cercetat disciplinar și penal

Polițistul din Potcoava, care a bătut o femeie, este cercetat disciplinar și penal

27 Oct 2019   •   13:36
Polițistul din Potcoava, care a bătut o femeie, este cercetat disciplinar și penal
Sursa foto: Foto: Antena 3

Un agent din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava este cercetat disciplinar, pentru comportament necorespunzător, cât şi penal, într-un dosar de lovire sau alte violenţe, după ce ar fi agresat o femeie în vârstă de 49 de ani, din aceeaşi localitate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Incidentul s-ar fi produs sâmbătă, 26 octombrie, iar femeia s-ar fi dus de bunăvoie la locuinţa în care a fost agresată.

"O femeie în vârstă de 49 de ani, din Potcoava, a reclamat că a fost agresată La data de 26 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din oraşul Potcoava despre faptul ca este agresată fizic de o persoană, a cărei identitate a refuzat sa o furnizeze. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat apelanta la locuinţa unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii în contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoşteau, femeia mergând la locuinţa respectiva de bunăvoie", a precizat IPJ Olt.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul este agent în cadrul Poliţiei oraşului Potcoava şi era în concediu de odihnă, la locuinţa sa.

Cercetările în cauză sunt coordonate de un procuror, iar împotriva poliţistului a fost dispusă şi o cercetare prealabilă pentru comportare necorespunzătoare.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusa cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei, urmând că la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale", au declarat reprezentanţii IPJ Olt.

Într-o înregistrare postată pe Facebook, femeia, care afirmă că fost chemată pentru a discuta privind vopsirea unei încăperi, susţine că a fost bătută şi ameninţată de poliţist.

AGERPRES

×