x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Prahova: Concubinul femeii ucise luni la Ploieşti, principalul suspect în acest caz, s-a predat

Prahova: Concubinul femeii ucise luni la Ploieşti, principalul suspect în acest caz, s-a predat

14 Feb 2017   •   14:57
Prahova: Concubinul femeii ucise luni la Ploieşti, principalul suspect în acest caz, s-a predat

Concubinul femeii care a fost ucisă, luni dimineaţă, în municipiul Ploieşti, s-a predat, marţi, autorităţilor din Bucureşti, el fiind principalul suspect în acest caz, au declarat surse judiciare. 

Potrivit acestora, bărbatul care s-ar fi predat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti va fi ridicat şi condus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. 

O femeie de 36 de ani din municipiul Ploieşti a fost înjunghiată mortal, luni dimineaţă, iar fiul acesteia a fost, de asemenea, rănit. 

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că s-a intervenit într-un cartier din Ploieşti, unde o femeie de 36 de ani a fost găsită decedată, având multiple plăgi înjunghiate în zona toracelui, dar şi un traumatism cranio-cerebral. 

Surse apropiate anchetei au declarat că victima avea mai mult de 30 de plăgi înjunghiate, multe dintre acestea atingându-i organe vitale. 

De asemenea, echipajul medical a acordat îngrijiri unui băiat de 11 ani care avea o plagă înjunghiată la nivelul umărului drept, minorul fiind transportat la Spitalul de Pediatrie. 

Conform surselor citate, victima ar fi organizat o petrecere la care au participat alte două tinere, de 16, respectiv 19 ani, iar concubinul femeii ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu toate trei, însă ele s-au opus. 

La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, ar fi pornit o dispută, minora de 16 ani ar fi reuşit să fugă, iar tânăra de 19 ani ar fi asistat parţial la momentul comiterii crimei. 

Principalul suspect are antecedente penale, el având condamnări pentru diverse fapte precum furt, violare de domiciliu, trafic de droguri şi de persoane, au mai spus sursele citate. 

Potrivit acestora, el ar fi cunoscut ca şi consumator de droguri. AGERPRES

×