x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie La cererea lui Iohannis, proiectele reparatorii ale legilor justiției, în dezbatere, în septembrie

La cererea lui Iohannis, proiectele reparatorii ale legilor justiției, în dezbatere, în septembrie

26 Aug 2020   •   21:33
La cererea lui Iohannis, proiectele reparatorii ale legilor justiției, în dezbatere, în septembrie

La scurt timp după declarațiile președintelui Klaus Iohannis în privința legilor justiției, Ministerul Justiției (MJ) a anunțat, miercuri seară, că proiecte reparatorii ale legislației în cauză vor fi puse în dezbatere publică în cursul lunii septembrie. Ministerul salută declarația președintelui.

„Ministerul Justiției va lansa proiectele reparatorii ale legilor justiției în dezbatere publică în cursul lunii septembrie. Pe lângă legile justiției, vor fi puse în dezbatere publică și alte legi importante pentru sistemul judiciar, tot în luna septembrie”, au scris reprezentanții MJ pe Facebook.

Iohannis își exprimase ceva mai devreme speranța că, din toamna acestui an, vor exista proiectele care repară legile Justiției. El a spus că a cerut executivului „să se apuce de niște proiecte prin care se repară legile Justiției”, discutând aceste probleme inclusiv cu ministrul Justiției.

×
Subiecte în articol: proiecte justiție