x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Robert Negoiţă: Poliţişti locali, loviți când au intervenit într-un caz

Robert Negoiţă: Poliţişti locali, loviți când au intervenit într-un caz

21 Aug 2019   •   17:33
Robert Negoiţă: Poliţişti locali, loviți când au intervenit într-un caz

Doi poliţişti locali au fost loviţi când imobilizau două persoane care au pătruns prin efracţie într-un chioşc, cu scopul sustragerii de bunuri, a postat pe pagina sa de Facebook primarul sectorului 3, Robert Negoiţă.

"S-a întâmplat la ora 4.30 în Parcul IOR. Doi colegi, agenţi ai Poliţiei Locale Sector 3, au fost agresaţi fizic, după ce au intervenit într-un caz. Agenţii au depistat în flagrant două persoane care au pătruns prin efracţie în interiorul unui chioşc cu scopul sustragerii de bunuri. În timpul procedurii de imobilizare a celor două persoane, poliţiştii locali au fost loviţi în zona capului cu mânerul unui cuţit, aflat în posesia uneia dintre cele două persoane, precum şi în zona spatelui şi a picioarelor, cu genunchii. Persoanele violente au fost preluate de poliţiştii din cadrul Secţiei 12, iar agenţii PLS3 au fost investigaţi medical", a scris Negoiţă pe Facebook.

El i-a felicitat pe cei doi poliţişti locali.

"Am spus mereu că activitatea PLS3 trebuie îmbunătăţită, iar rezultatul să îl vedem în sectorul nostru, prin păstrarea curăţeniei şi prin respectarea locului în care trăim, în general, adoptând un comportament civilizat. Şi, da, mereu este loc de mai bine. Vreau însă să le urez sănătate, în primul rând, celor doi colegi de la PLS3 şi să îi felicit pentru modul în care şi-au făcut treaba. E adevărat, există şi situaţii în care sunt puşi în pericol, din păcate, şi, da, există şi anumite persoane violente. Dar sarcina poliţiei este de a interveni prompt şi de a aplica prevederile legale. Totodată, vă reamintesc, pentru siguranţa noastră, în Sectorul 3, extindem sistemul de supraveghere video, astfel încât întreg domeniul public să fie monitorizat", a adăugat Negoiţă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: robert negoita