x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tinerii care au bătut un taximetrist, arestați

Tinerii care au bătut un taximetrist, arestați

03 Aug 2020   •   20:27
Tinerii care au bătut un taximetrist, arestați

Cei doi tineri, de 19 și 25 de ani, acuzați că au furat banii unui taximetrist, după care l-au bătut, au fost arestați preventiv, luni, potrivit Poliției Capitalei.

Procurorul de caz a dispus prezentarea inculpaților în fața instanței, care a decis, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi tineri, acuzați că au furat banii unui taximetrist, apoi l-au bătut.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Cei doi tineri, de 19 și 25 de ani, au fost audiați, luni, ei fiind acuzați că i-au furat banii unui taximetrist. După ce acesta și-a chemat un coleg în ajutor, a urmat o bătaie în care taximetristul a fost rănit.

„În dimineața de 01 august a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din sectorul 3 a avut loc o altercație, în urma căreia un bărbat, taximetrist, a fost rănit. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat”, a anunțat Poliția Capitalei.

Din primele date a rezultat că în cursul dimineții, taximetristul ar fi solicitat sprijinul unui coleg să găsească mai multe persoane, care i-ar fi sustras o sumă de bani.

„La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din mașină, moment în care s-a declanșat conflictul în care bărbatul a fost lovit. În urma cercetărilor efectuate de Secția 10 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost identificate persoanele implicate, doi bărbați de 19 și 25 de ani. La acest moment sunt audiați la sediul secției de poliție. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvâșirii infracțiunii de vătămare corporală”, mai arată Poliția Capitalei.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: taximetrist jefuit