x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Toader: Procedurile pentru aducerea în ţară a lui Popoviciu vor fi demarate cand totată documentaţia va ajunge la MJ

Toader: Procedurile pentru aducerea în ţară a lui Popoviciu vor fi demarate cand totată documentaţia va ajunge la MJ

14 Aug 2017   •   16:17
Toader: Procedurile pentru aducerea în ţară a lui Popoviciu vor fi demarate cand totată documentaţia va ajunge la MJ
Sursa foto: Foto: Diana Oros

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, că vor fi demarate procedurile legale pentru aducerea în ţară a omului de afaceri Puiu Popoviciu, reţinut la Londra, în momentul în care la Ministerul Justiţiei va exista toată documentaţia necesară în acest caz. 

"În momentul în care avem toată documentaţia, inclusiv de la Curtea de Apel, demarăm procedurile legale pentru aducerea în ţară a lui Puiu Popoviciu. (...) Acest termen începe să curgă din momentul în care la Ministerul Justiţiei vom avea întreaga documentaţie", a spus ministrul Toader, la Digi24. 

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reţinut luni de către London Motropolitan Police, a informat IGPR. Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI - Biroul SIRENE. 

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani închisoare în dosarul "Băneasa". El a fost dat în urmărire internaţională după ce Curtea de Apel Bucureşti a emis, la cererea Poliţiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existând date că a părăsit teritoriul României la începutul lunii iunie. AGERPRES/

×