x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un cunoscut interlop S-A SINUCIS, de frica închisorii, în casa lui din Eforie Nord

Un cunoscut interlop S-A SINUCIS, de frica închisorii, în casa lui din Eforie Nord

21 Sep 2016   •   09:17
Un cunoscut interlop S-A SINUCIS, de frica închisorii, în casa lui din Eforie Nord
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Interlopul Marius Iulian Ursoi, cunoscut prin intermediul scandalurilor în care a fost implicat în Constanța, a fost găsit mort, în marți seară, în casa lui de la Eforie Nord. Fostul campion mondial kickbox, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit spânzurat de un arbore, în curtea reşedinţei personale, de către un prieten.

Potrivit unor surse judiciare, decesul lui Marius Iulian Ursoi, aflat sub control judiciar, a fost declarat de medicul legist marţi în jurul orei 22.00, după ce un cunoscut al acestuia a apelat linia unică 112 şi a cerut ajutor. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Prietenii fostului campion mondial au declarat că în casa acestuia ar fi fost găsit un bilet care explica gestul său prin teama unei condamnări la închisoare cu executare. El era judecat în stare de arest la domiciliu într-un dosar în care era acuzat că şi-a bătut, ameninţat şi hărţuit fosta iubită. Fostul sportiv de performanţă a fost condamnat definitiv, în anul 2015, la un an şi 6 luni de închisoare cu suspendare, după ce pe 1 octombrie 2012 a bătut pe stradă o poliţistă şi pe soţul acesteia.

Marius Iulian Ursoi, legitimat la Clubul Tai-Chi-Do-Ryu din Constanţa, a fost multiplu campion naţional la kickbox la categoria 67 de kilograme, în perioada 1996 - 2000 şi campion mondial în anul 1999 la aceeaşi categorie de greutate. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: marius ursoi sinucidere