x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un iranian a fost prins în flagrant în timp ce vindea 500 de grame de heroină pentru 11.000 euro

Un iranian a fost prins în flagrant în timp ce vindea 500 de grame de heroină pentru 11.000 euro

08 Mar 2020   •   10:05
Un iranian a fost prins în flagrant în timp ce vindea 500 de grame de heroină pentru 11.000 euro

Un iranian, de 62 de ani, a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea, miercuri pe o stradă din București, 500 de grame de heroină pentru 11.000 de euro, a anunțat IGPR. La percheziții, polițiștii au ridicat din casa bărbatului 180 de grame de heroină, cinci telefoane, 600 lei și 200 euro.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C. au efectuat o percheziție domiciliară, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict, în cadrul unui dosar de trafic de heroină. La data de 4 martie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au surprins în flagrant delict un cetățean iranian, de 62 de ani, în timp ce ar fi comercializat, pe o stradă din București, 500 de grame de heroină, pentru 11.000 de euro, arată IGPR, într-un comunicat de presă remis, duminică, MEDIAFAX.

De asemenea, în urma percheziției domiciliare efectuate în București, de la domiciliul bărbatului, polițiștii au ridicat aproximativ 180 de grame de heroină, un cântar electronic de precizie, cinci telefoane mobile și cinci cartele sim, precum și 600 de lei și 200 de euro.

Instanța a dispus pentru iranian măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Acțiunea polițiștilor a fost făcută cu ajutorul celor la Direcția Oprațiuni Speciale, conchide sursa citată.

Mediafax

×