x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un om de afaceri din Capitală, acuzat de procurori că a dorit să-și ucidă soția la Mamaia

Un om de afaceri din Capitală, acuzat de procurori că a dorit să-și ucidă soția la Mamaia

14 Aug 2020   •   17:10
Un om de afaceri din Capitală, acuzat de procurori că a dorit să-și ucidă soția la Mamaia

Un bărbat care a și-a violat și a încercat să își omoare soția, ținând-o cu capul într-o cadă tip jacuzzi, aflată pe un balcon al unui apartament din stațiunea Mamaia, a fost reținut de polițiștii din Capitală, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, cercetat pentru tentativă de omor și viol. În ceea ce privește tentativa de omor, anchetatorii au probe că bărbatul a lovit-o pe femeie cu capul de cadă, apoi a băgat-o în apă.

„În timp ce se afla în balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind, astfel, să îi suprime viața”, spun procurorii.

Mai multe persoane au intervenit pentru a o salva pe femeie.

Adevărul scrie că este vorba despre Mihai Bizu, un dezvoltator imobiliar din București. Soția sa Irina Popescu, psihoterapeut, psihanalist şi instructor de yoga, acuză că scandalul a izbucnit în apartamentul unor prieteni din Mamaia, acolo unde bărbatul a dat-o cu capul de jacuzzi și a vrut să o înece, ținând-o cu capul sub apă. Intervenția proprietarului apartamentului a salvat-o pe femeie. Ea a plecat la hotelul unde au fost cazați, însă soțul său a urmat-o la scurt timp și ar fi violat-o. 

Mihai și Irina sunt căsătoriți de doi ani.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București – Secția de urmărire penală a DGPMB – Serviciul Omoruri. La activitățile efectuate pe raza județului Constanța au participat și lucrători din cadrul IPJ Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Mamaia.

Mediafax

×
Subiecte în articol: viol omor