x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Vlad Voiculescu a RĂBUFNIT după clasarea dosarului privind diploma sa: E țară sau BALAMUC?

Vlad Voiculescu a RĂBUFNIT după clasarea dosarului privind diploma sa: E țară sau BALAMUC?

de Alice Petrescu    |    07 Mai 2021   •   16:00
Vlad Voiculescu a RĂBUFNIT după clasarea dosarului privind diploma sa: E țară sau BALAMUC?

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a scris pe pagina sa de facebook că procurorii anticorupție au clasat dosarul privind diploma sa obținută în Viena pe motiv că „fapta nu există”.

 

În mesajul postat pe rețeaua de socializare, Voiculescu şi-a exprimat nemulţumirea privind faptul că în spaţiul public s-a susţinut că diploma sa de studii nu ar exista, deşi aceasta este emisă de o universitate “de top” din Europa şi a fost publicată în repetate rânduri. În plus, fostul ministru acuză că presa a fost cea care a spus că diploma sa nu există. El se întreabă dacă un astfel de loc „este oare o țară sau un balamuc”.

“Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă 1) este emisă de o universitate de top din Europa; 2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori); 3) este recunoscută de Ministerul Educaţiei… un astfel de loc este oare o ţară sau un balamuc?, a completat copreşedintele USR PLUS Bucureşti,

Acesta este mulțumit, totuși, că Parchetul Anticorupție a verificat diploma sa.

“În orice caz, mulţumiri Parchetului anticorupţie al ţării pentru verificarea diplomei”, a mai spus Voiculescu pe Facebook.

Diploma obținută de Vlad Voiculescu în Viena a fost mult timp un subiect de scandal, multe organizații susținând că fostul ministru nu ar avea studii superioare.

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu