x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 90 de angajați ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, infectați cu COVID-19

90 de angajați ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, infectați cu COVID-19

30 Oct 2020   •   10:24
90 de angajați ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, infectați cu COVID-19

90 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, județul Sălaj, au fost testați pozitiv cu COVID-19. Dintre aceștia, nouă au făcut o formă mai agresivă a virozei și au necesitat internare.

În momentul de faţă sunt un număr de 90 de cazuri active, 90 de lucrători din cadrul spitalului care sunt pozitivi. Există mini-focare, cu un număr de până la cinci cazuri, la secţiile de boli infecţioase, cardiologie, nou-născuţi, TESA-administrativ şi un număr de trei focare cu peste cinci cazuri la recuperare, pneumologie şi chirurgie. Dar există şi un număr de peste 10 angajaţi depistaţi pozitiv după testarea realizată la revenirea în activitate, în spital, după o perioadă mai îndelungată”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul DSP Sălaj, Ligia Marincaş, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, Raul Pătrașcu, a declarat că zilele acestea au fost descoperite 60 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului medical, toate asimptomatice.

×
Subiecte în articol: Covid-19 spital