x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu șase victime, între care doi copii, în județul Dolj

Accident cu șase victime, între care doi copii, în județul Dolj

23 Aug 2021   •   21:36
Accident cu șase victime, între care doi copii, în județul Dolj

Șase persoane, între care doi copii, au fost rănite, luni, într-un accident produs între două mașini, pe raza localității Moțăței, la intersecția unui drum județean din Dolj cu Drumul Național 56.

Accidentul a avut loc pe raza localității Moțăței, la intersecția DJ 561 A cu DN 56.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii, a reieșit faptul că o mașină condusă de un bărbat de 42 de ani, din Strehaia, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un femeie de 35 de ani, din Calafat.

În urma evenimentului rutier, șoferul din Strehaia, o femeie de 45 de ani și doi copii, unul de 12 și altul de 16 ani, toți pasageri în autoturismul respectiv, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, femeia din Calafat, care se afla la volanul celeilalte mașini, precum și pasagerul dreapta față, o femeie de 34 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate și ele la spital.

Femeia de 35 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cazul bărbatului urmează să îi fie recoltate probe biologice la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

×