x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu trei răniţi pe E85. Un şofer a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău

Accident cu trei răniţi pe E85. Un şofer a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău

06 Dec 2019   •   15:31
Accident cu trei răniţi pe E85. Un şofer a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău

Un accident soldat cu trei răniţi s-a produs, vineri, pe drumul european E85, în localitatea Traian, în urma coliziunii dintre 2 autoturisme, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Dimitrie Mocanu.


Accidentul s-ar fi produs după ce unuia dintre şoferi i s-a făcut rău şi a pierdut controlul maşinii, intrând pe contrasens, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Ambii şoferi au declarat că circulau în limitele legale pentru că în zonă acţiona un echipaj al Poliţiei Rutiere cu aparatul radar.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 66 de ani, din Bacău, se deplasa cu un autoturism pe DN 2 - E 85, în localitatea Traian, având direcţia de mers către Roman, pe fondul unor cauze medicale ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare intrând în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, din Săbăoani, care se deplasa regulamentar, din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a unei femei, de 40 de ani, din Săbăoani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Dimitrie Mocanu.

Cele trei victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident E85 raniti