x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit la Sibiu. Cinci răniți, printre care și un copil de 7 ani

Accident cumplit la Sibiu. Cinci răniți, printre care și un copil de 7 ani

01 Aug 2020   •   19:28
Accident cumplit la Sibiu. Cinci răniți, printre care și un copil de 7 ani

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs între Șura Mică și Ocna Sibiului. Au fost implicate trei mașini, iar unul dintre pasageri este încarcerat, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.  Printre victime se află și un copil de 7 ani. O femeie de 32 de ani se află în comă.

"SAJ Sibiu trimite de urgenţă un echipaj de tip C la un accident rutier produs intre localităţile Ocna şi Şura Mică. Sunt implicate trei autoturisme şi din primele informaţii cinci persoane. O persoană de sex feminin a fost încarcerată. La locul accidentului se deplasează şi forţe ISU. Persoana de sex feminin de aproximativ 32 ani este asistată de echipajul SAJ, se află în stare comatoasă, a fost intubată şi prezintă traumatism cranian, comă, multiple fracturi contuzii şi escoriaţii", a anunţat Ambulanţa Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit cu două autospeciale SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare.

„Din primele cercetari, se pare ca șoferul unui autoturism, în vârstă de 18 ani, in timp ce conducea spre Sibiu, a patruns pe acostamentul din dreapta, a derapat, a pierdut controlul directiei de deplasare si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu doua turisme conduse regulamentar din sens opus. La volanul celor două mașini conduse regulamentar se aflau o femeie in varsta de 32 de ani si un barbat in varsta de 37 de ani. Toti cei implicati sunt din municipiul Sibiu”, anunță Poliția Municipiului Sibiu.

Traficul în zonă este blocat.

Mediafax

×
Subiecte în articol: accident sibiu