x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident grav în Bacău. O mașină a căzut într-o râpă. Două persoane au murit

UPDATE Accident grav în Bacău. O mașină a căzut într-o râpă. Două persoane au murit

20 Iun 2021   •   15:52
UPDATE Accident grav în Bacău. O mașină a căzut într-o râpă. Două persoane au murit

UPDATE Un tânăr de 19 ani și o femeie de 53 de ani au murit în urma accidentului produs, duminică, în județul Bacău. Mașina în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara șoselei, într-o râpă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un șofer în vârstă de 22 de ani din Onești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 11, a pierdut controlul și s-a răsturnat în afara șoselei.

Două persoane, un tânăr de 19 ani și o femeie de 53 de ani, au murit, iar șoferul și un pasager de 42 de ani au fost răniți.

Traficul se desfășoară pe un sens de mers.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunța, mai devreme, că mașina în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara drumului, într-o râpă, pe DN 11, între Onești și Târgu Secuiesc, în comuna Bogdănești, din județul Bacău.

Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Patru persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat și a ajuns într-o râpă, duminică, pe DN 11, în comuna Bogdănești.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 11, între Onești și Târgu Secuiesc, la kilometrul 122+200 de metri, în comuna Bogdănești, din județul Bacău.

O mașină în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara drumului, într-o râpă.

Potrivit primelor informații, două persoane sunt resuscitate la fața locului, a treia persoană este transportată la spital, iar cea de-a patra persoană este descarcerată și evaluată medical.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri, la ora transmiterii acestei știri, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Mediafax

×
Subiecte în articol: accident