x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Brașov. Un bărbat a murit, iar o tânără a fost transportată la spital

Accident GRAV în Brașov. Un bărbat a murit, iar o tânără a fost transportată la spital

04 Mar 2020   •   10:38
Accident GRAV în Brașov. Un bărbat a murit, iar o tânără a fost transportată la spital
Sursa foto: Info Trafic Brasov

Un accident TERIBIL  a avut loc în municipiul Brașov, miercuri dimineața. Un bărbat a murit, iar o tânără a fost transportată la spital.

În urma impactului, unul dintre cei doi conducători auto, respectiv un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost declarat mort de către echipajul medical sosit la fața locului. Celălalt conducător auto, o tânără, în vârstă de 25 ani, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, anunță mytex

„Pe str. Aurel Vlaicu din mun. Brașov, în dreptul imobilului cu nr. 57, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.
În urma impactului, unul dintre cei doi conducători auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 57 ani, a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la fața locului.
Celălalt conducător auto, o tânără în vârstă de 25 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.
Traficul este blocat", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Ambele victime au fost descarcerate de cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, potrivit mr. Ciprian Sfreja.

Personalul medical a încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar din păcate nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

Șoferița a suferit mai multe traumatisme, printre care și fractură la coloană, conform reprezentantului ISU Brașov. Tânăra, conștientă, a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragicul accident.

„S-a întâmplat în fața mea! Nu aveau mai mult de 50 la oră. Opel roșu a intrat pe contrasens", a explicat un martor, pe grupul Info Trafic jud. Brașov.
De altfel, există ipoteza ca șoferului decedat în accident (aflat în mașina roșie) să i se fi făcut rău la volan și din acest motiv să fi intrat pe sensul opus.

×
Subiecte în articol: accident