x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Constanța. Patru tineri au fost răniţi, după ce două autoturisme au intrat în coliziune

Accident GRAV în Constanța. Patru tineri au fost răniţi, după ce două autoturisme au intrat în coliziune

20 Apr 2019   •   08:49
Accident GRAV în Constanța. Patru tineri au fost răniţi, după ce două autoturisme au intrat în coliziune
Sursa foto: Captura Video

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani au fost răniţi, trei fiind transportaţi cu ambulanţele la spital, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, vineri seară, la intersecţia a două bulevarde din municipiul Constanţa, fiind necesară şi intervenţia pompierilor pentru că dintr-una dintre maşini au fost scurgeri de combustibil.

"În jurul orei 21.30, un bărbat de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, pe banda numărul doi şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Ferdinand a efectuat viraj la stânga pe culoarea verde a semaforului electric, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un vehicul care era condus de un bărbat, de 22 de ani, din sens opus, tot pe culoarea verde a semaforului", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit sursei citate, în urma puternicului impact a rezultat vătămarea corporală a şoferului vinovat de producerea accidentului şi a trei pasageri din celălalt autoturism implicat în coliziune, doi bărbaţi de 25, respectiv, 27 de ani şi o femeie 28 de ani.

Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi, conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, un tânăr a suferit "traumatism membru inferior şi traumatism cranio-cerebral", un altul - "traumatism membru superior", iar femeia a suferit "traumatism la coloana vertebrală şi traumatism cranio-cerebral", toţi răniţii fiind în stare de conştienţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident