x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Teleorman. Două persoane au fost rănite

Accident grav în Teleorman. Două persoane au fost rănite

01 Ian 2021   •   18:32
Accident grav în Teleorman. Două persoane au fost rănite

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc vineri în localitatea Piatra, județul Teleorman. În urma impactului au fost înregistrate două victime, dintre care una a rămas încarcerată.

Potrivit ISU Teleorman, la locul accidentului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj medical al SAJ Teleorman.

"Pe raza localităţii Piatra a avut loc un grav accident rutier, cu două autoturisme implicate şi două victime, dintre care una încarcerată. Pentru gestionarea acestui eveniment şi salvarea persoanelor rănite, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Zimnicea, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare, precum şi un echipaj medical al SAJ Teleorman", precizează ISU Teleorman.

În urma accidentului, doi bărbați, de 24 și 35 de ani, conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au fost preluați de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean din Alexandria.

"După preluarea celor două persoane rănite, pompierii zimniceni au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, dar şi pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", mai anunţă ISU Teleorman.

Victima de 35 de ani a fost găsită încarcerată la sosirea echipajelor de pompieri, eliberarea acesteia realizându-se rapid cu accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: accident