x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Teleorman. Două persoane au murit, alte 6, dintre care 5 copii, sunt rănite. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accident grav în Teleorman. Două persoane au murit, alte 6, dintre care 5 copii, sunt rănite. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

04 Aug 2021   •   22:16
Accident grav în Teleorman. Două persoane au murit, alte 6, dintre care 5 copii, sunt rănite. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

UPDATE Două persoane au murit, iar alte șase, dintre care cinci copii, sunt rănite, în urma accidentului produs miercuri seara pe DN 65A, în județul Teleorman.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, în județul Teleorman. Conform polițiștilor, o mașină a acroșat două căruțe.

Conform primelor informații ale polițiștilor, două persoane au murit, iar alte 6 persoane (1 adult și 5 copii) au suferit leziuni, sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier în zonă este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. A fost activat planul roșu de intervenție.

ISU Teleorman a anunțat că intervine la fata locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Stire initiala Un accident grav a avut loc miercuri seara pe DN 65 A, în județul Teleorman. Opt persoane au fost rănite după impactul dintre o mașină și o căruță.

Potrivit ISU Teleorman, accidentul a avut loc în localitatea Putineiu, pe DN 65A. În accident au fost implicate un autoturism și un atelej hipo.

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Din informațiile primite la acest moment de ISU Teleorman, ar fi 8 persoane implicate, dintre care două inconștiente.

La fata locului, se intervine cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Intervenția este in dinamică.

(sursa: Mediafax)

×