x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Vaslui. Un șofer teribilist a MURIT

Accident GRAV în Vaslui. Un șofer teribilist a MURIT

25 Iul 2017   •   10:18
Accident GRAV în Vaslui. Un șofer teribilist a MURIT
Sursa foto: conejota/Getty Images/iStockphoto

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna vasluiană Perieni, a decedat, luni seara, în urma unui accident, după ce, încercând să depăşească o coloană de TIR-uri, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar din sens opus.

'Accidentul s-a petrecut pe raza comunei vasluiene Zorleni. Un tânăr de 20 de ani, din comuna Perieni, care se afla la volanul unui autoturism conducând din direcţia Murgeni - Bârlad, s-a angajat în depăşirea unor TIR-uri şi, din cauza vitezei excesive, a intrat în coliziune cu un autovehicul care venea din sens opus, condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani. În urma impactului a rezultat decesul tânărului care a provocat accidentul. Bărbatul aflat la volanul celeilalte maşini a fost rănit, fiind transportat la spital', a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Tânărul decedat în accident a mai fost implicat într-un eveniment rutier grav, în vara anului trecut, atunci când, deşi deţinea permisul de conducere de doar trei luni de zile, a circulat cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în două maşini parcate regulamentar, avariindu-le. La momentul respectiv, accidentul nu s-a soldat cu victime. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident