x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident grav la Giurgiu. Plan roșu de intervenții. O persoană a murit, trei au ajuns la spital

UPDATE Accident grav la Giurgiu. Plan roșu de intervenții. O persoană a murit, trei au ajuns la spital

26 Feb 2021   •   08:55
UPDATE Accident grav la Giurgiu. Plan roșu de intervenții. O persoană a murit, trei au ajuns la spital

Ca urmare a accidentului din localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, o persoană a decedat și alte trei au fost transportate la spitale din București. 

În autoturismul implicat în coliziune se aflau trei persoane, iar în autoutiilitară erau șapte oameni.

''Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au constatat faptul că în accidentul de la Călugăreni a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autoutilitară în care se aflau şapte persoane. Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, iar una în autoturism. Din păcate, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani care se afla în autoutilitară a fost declarat decedat. Echipajele SAJ au preluat două victime, iar SMURD o victimă pe care le transportă la spitale din Capitală'', arată ISU Giurgiu.

A fost planul roşu de intervenţii.

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

ȘTIRE INIȚIALĂ În județul Giurgiu, pe DN5, în localitatea Călugăreni, s-a produs un accident grav de circulație, în care au fost implicate 7 persoane, dintre care trei sunt încarcerate. Una a decedat. A fost activat planul roșu de intervenții.

Coliziunea a avut loc între un autoturism și un autocamion, respectiv o mașină de gunoi.

''În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost anunţat cu privire la faptul că pe DN 5 Giurgiu - Bucureşti, în localitatea Călugăreni, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate două autovehicule şi au fost rănite şapte persoane dintre care trei încarcerate, motiv pentru care a fost activat planul roşu de intervenţii'', a precizat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, cinci ambulanţe SAJ și un elicopter SMURD.

 

×
Subiecte în articol: accident giurgiu