x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Giurgiu: un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un tir. Circulația prin zonă este blocată

Accident în Giurgiu: un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un tir. Circulația prin zonă este blocată

11 Iul 2021   •   07:49
Accident în Giurgiu: un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un tir. Circulația prin zonă este blocată
Sursa foto: ISU Giurgiu

Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un tir la intersecția dintre calea ferată și DN 5B Giurgiu-Ghimpați. Circulația mașinilor și a trenurilor este blocată. Probleme sunt și în județul Maramureș unde aluviunile au rupt un podeț.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, duminică dimineața, circulația rutieră și traficul feroviar sunt oprite în localitatea Bălănoaia, județul Giurgiu.

Asta după ce, în cursul nopții, la intersecția dintre calea ferată 903 Videle-Giurgiu și DN 5B Giurgiu-Ghimpați, un tren încărcat cu păcură și benzină, care circula între Brazi și Giurgiu, a acroșat la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată prin semnale acustice și luminoase, un autotren care transporta piese auto.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite și nu a fost pericol de explozie. Se acționează la fața locului pentru transbordarea încărcăturii și reluarea normală a circulației.

Altă problemă este în județul Maramureș. Din cauza unui podeț rupt de aluviuni, circulația este oprită pe DN 17C între localitățile Săcel și Moisei. Până la remedierea situației, traficul se desfășoară deviat pe ruta Bogdan Vodă – DJ 188 – Vișeul de Jos – DN 18 – Moisei

Pe principalele artere rutiere din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condițiile normale. Carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună și nu sunt foarte multe mașini.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: accident