x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în lanţ la ieşirea din Vaslui

Accident în lanţ la ieşirea din Vaslui

24 Ian 2020   •   17:31
Accident în lanţ la ieşirea din Vaslui

Patru maşini au fost implicate, vineri, într-un accident la ieşirea din municipiul Vaslui, în urma evenimentului o persoană fiind rănită.


"Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit pe DN 15D, în apropiere de Cişmeaua Moldovencei, pentru asigurarea de măsuri PSI şi acordarea îngrijirilor medicale pentru o persoană în urma unui accident rutier. În acest accident au mai fost implicate patru persoane şi patru autoturisme, două dintre acestea fiind staţionate. În urma acestui eveniment rutier a rezultat o victimă, neîncarcerată, care a fost transportată cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, un autoturism a încercat să vireze spre stânga, iar altul din spate a intrat în depăşire, între cele două maşini având loc o acroşare, după care cel de-al doilea autoturism a intrat în două maşini staţionate în parcarea unui local din zonă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul. AGERPRES

×